Storbytur.no - Guider til din storbyferie Paris

Hotell i Paris

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller
Hôtel Champs Élysées Plaza - Et 5-stjerners hotell i Paris Hôtel Champs Élysées Plaza


Er et av de mest luksuriøse boutiquehotellene i Paris. Hotellet er lokalisert ved den berømte gaten Avenue des Champs Elysées og ligger i nærheten av de fleste større severdigheter i Paris som Triumfbuen, Louvre Museum, Operaen, Eiffeltårnet, Lido med flere. Dette er et typisk luksushotell som med sin plassering i et flott bygg fra 1800-tallet byr sine gjester elegante og flotte dekorasjoner, en koselig atmosfære og eksepsjonelt store hotellrom med en størrelse på mellom 35 og 65 kvadratmeter.
fra NOK 2400,-*
Le Méridien Etoile - Et 4-stjerners hotell i Paris Le Méridien Etoile


Tilbyr overnatting i sentrum nær La Défense, og kun noen minutter fra shopping på Champs Elysées. Det eksklusive hotellet med sitt store antall hotellrom er med sin plassering et passende valg både for forretningsreisende og kunstelskere. Her finner du 25 konferanserom med kapasitet for opptil 1200 mennesker, restaurant, Jazz Club, gavebutikk, 24-timers resepsjon med mer.
fra NOK 1346,-*
Le Marceau Bastille - Et 4-stjerners hotell i Paris Le Marceau Bastille


Ligger sentralt plassert mellom det historiske Bastille, den sjarmerende Marais bydelen og jernbanestasjonen Gare de Lyon. Hotellet har bar, gratis Wi-Fi Internett, flere salonger, treningssenter, vaskeservice. Hotellet har også lagt til rette for fysisk utviklingshemmede.
fra NOK 1018,-*
Hôtel Westminster - Et 4-stjerners hotell i Paris Hôtel Westminster


Et lite deluxe hotel med en plassering i sentrum av byen på prestisjetunge Rue de la Paix, bare et steinkast unna flere av storbyens severdigheter. Hotellet fra 1905 er veletablert med en egen gastronomisk restaurant, pianobar, 5 møterom, helse- og fitness senter, samt Wi-Fi i alle publikumsområder.
fra NOK 1513,-*
Splendid Etoile - Et 4-stjerners hotell i Paris Splendid Etoile


Hotellet ligger i hjertet av Paris' "golden triangle", og ønsker sine gjester velkommen til koselige omgivelser i en flott steinbygning. Flere av verdens fineste avenuer ligger i nærheten. Du trenger kun å gå i to minutter for å nå det pulserende folkelivet på Champs Elysées. Her finner du svære hotellrom, rolige omgivelser, restaurant, bar, internett samt en rekke andre nødvendigheter.
fra NOK 1381,-*
Hotel West-End - Et 4-stjerners hotell i Paris Hotel West-End


Ligger strategisk plassert kun noen få minutters gange fra Champs Élysées og Eiffeltårnet. Hotellets plassering gjør at gjestene ved hjelp av lett tilgjengelig offentlig transport kan kjapt nå alle byens attraksjoner. Hotellet har egen bar, Wi-Fi Internet tilgang i hele bygget, 24 timers resepsjon med mer.
fra NOK 2027,-*
Best Western Hôtel Victor Hugo - Et 4-stjerners hotell i Paris Best Western Hôtel Victor Hugo


Ligger i en sjarmerende bygning lokalisert i hjertet av byen, som gir deg som gjest lett tilgang til de fleste større severdigheter. Her kan du nyte stillheten i denne priviligerte delen av Paris. Champs Elysées, Eiffeltårnet og Tocadero-hagene ligger like i nærheten. Den koselige atmosfæren på hotellet, lounge baren, det lyse frokostrommet og trådløs internettforbindelse i hele hotellet vil gi deg et behagelig opphold.
fra NOK 788,-*
Plaza Tour Eiffel - Et 4-stjerners hotell i Paris Plaza Tour Eiffel


Ligger ideelt til i Paris' 16th arrondissement, en av de mest elegante og mest prestisjetunge delene i den franske hovedstaden. Her blir du møtt av den type livskvalitet som alltid har preget denne bydelen. Hotellet er et godt eksempel på eleganse og god smak, som man finner mye av i dette området. Hotellets moderne linjer samenfaller flott med arkitekturen fra 1930-årene. De 41 fullt utstyrte gjesterommene er stilfullt dekorert og frokostrommet skiller seg ut fra andre hoteller med en eleganse som man kunne oppleve på større passasjerskip i tidligere tider. Du finner også en ...
fra NOK 1474,-*
Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel - Et 4-stjerners hotell i Paris Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel


Ligger vakkert til ved breddene til Seinen. Hotellet tilbyr sine gjester overnatting i luksuriøse leiligheter med en fantastisk utsikt over Paris og byens mange monumenter. Fra hotellet er det kun en kort spasertur til Eiffeltårnet. På hotellet kan du nyte ulike servicetilbud som innendørs svømmebasseng, treningssenter, bowling og tennisbane.
fra NOK 1084,-*
Grand Hotel Saint Michel - Et 4-stjerners hotell i Paris Grand Hotel Saint Michel


Beliggende flott til i Latinerkvarteret, kun en kort spasertur fra severdighetene Luxembourghagen og Notre-Dame. Det luksuriøse hotellet tilbyr overnatting i flotte hotellrom med utsikt til Sorbonne. Blant fasilitetene finner du blant annet WiFi og Minibar.
fra NOK 1133,-*
* Prisene avhenger av når på året du reiser.

Bo godt i Paris

Finn hotell i Paris i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn overnatting i Frankrikes hovedstad i dag. Her finner du alt fra billige hoteller med en pris per natt fra 267,- til luksushoteller. For å finne gode tilbud på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 1496 hotellene som finnes i Paris. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

I Paris er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan finne på.
Storbytur.no
Hilton Paris OperaBildet er av Hilton Paris Opera.
Foto: Gaute Nordvik

Paris har lenge vært et yndet reisemål for nordmenn, og det fine er at den ligger og venter kun to og en halv time unna med fly.

Her finner du et stort tilbud av overnattingsmuligheter, noe som kan gjøre det utfordrende å finne drømmestedet. Velger du et hotell som har fått høy poengscore fra tidligere gjester, så skal du være noenlunde trygg. Du kan bestille overnatting og flybilletter hver for seg eller du kan velge en pakkeløsning der hotell og fly til Paris bookes i samme slengen.

Paris: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Paris kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Paris, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Om du ikke har fastsatte datoer for reisen til den franske hovedstaden, kan du sortere de ulike hotell- og overnattingsmulighetene i valgene under søkeboksen. Sorter for eksempel på stjerner, fra mer budsjettvennlige 1-stjerners hoteller til luksuriøse 5-stjerners hoteller.

Hotellnære attraksjoner og deler av Frankrikes hovedstad med et bra tilbud av hoteller

Champs-Élysées er en verdenskjent shoppinggate i sentrum. Avenyen strekker seg igjennom 8. arrondissement fra Place de la Concorde i øst til Triumfbuen i vest. Les mer

Notre-Dame er en vakker gotisk katedral beliggende på Ile de la Cité. Notre-Dame regnes som et av de flotteste eksemplene på Fransk-Gotisk arkitektur. Les mer

Sacré Coeur ligger godt synlig og vakkert til på høyden Montmartre. Les mer

Sitemap | Om oss | Kontakt oss | Informasjonskapsler og personvern | Opphavsrett Storbytur.no © 2006–2017